Δημιουργία Blog - ιστολογίων

Προσωπικό σύστημα διαχείρισης για τον έλεγχο του blog

Με username/password θα μπορείτε να εισέρχεστε στο CMS στο οποίο θα ελέγχετε όλο το blog σας. Το σύστημα υποστηρίζει περισσότερους από έναν χρήστες με δυνατότητα περιορισμού των λειτουργιών κάθε χρήστη.

Απεριόριστες κατηγορίες και άρθρα

Προσθέστε εύκολα και γρήγορα κατηγορίες άρθρων και δημιουργήστε άρθρα σε αυτές. Σε κάθε άρθρο μπορείτε να κάνετε μορφοποίηση του κειμένου σας, να προσθέσετε εύκολα και γρήγορα φωτογραφίες και βίντεο σε αυτό.

Χρήση Hash Tag

Μπορείτε να τοποθετείτε απεριόριστο αριθμό hash tag για κάθε άρθρο. Τα hash tag βοηθούν στην αναζήτηση άρθρων, έτσι όταν ένα επισκέπτης θα επιλέγει κάποιο hash tag από ένα άρθρο, θα γίνεται προβολή όλων των άρθρων που περιέχουν το επιλεγμένο hash tag.

Περισσότεροι Συντάκτες

Μπορείτε να προσθέσετε συντάκτες όπου ο κάθε ένας, με δικό του username/password να συνδέεται και να δημιουργεί τα άρθρα που επιθυμεί. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν το συντάκτη του άρθρου που διαβάζουν και να κάνουν αναζήτηση άρθρων ανά συντάκτη.

Προσωπικό όνομα χώρου

Επιλέξτε το όνομα χώρου (domain - πχ blog.visionform.gr) που επιθυμείτε και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα. Το blog μας μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε επιθυμείτε και με οποιοδήποτε domain θέλετε εσείς.

Πολυγλωσσία

Θέλετε τα άρθρα σας να εμφανίζονται όχι μόνο στα Ελληνικά? Το blog μας υποστηρίζει πολυγλωσσία! Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τη γλώσσα που επιθυμεί και να προβάλει το άρθρο, της κατηγορίες και όλο το περιεχόμενο του blog σας στη γλώσσα του.